SPOR
SPOR Haberleriİzmit güreşçiler er meydanından madalyalarla döndü
İzmit güreşçiler er meydanından madalyalarla döndü
Düzce ve ardından Kartepe’de er meydanına çıkan İzmitli güreşçiler, Kartepe ve Düzce’den madalyalarla döndü.
KOCAELİ (İGFA) - İzmit’in ata sporu temsilcisi İzmit Belediyespor Güreş Takımı, elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
İzmit Belediyesi Güreş Takımı, Kartepe Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri ve Düzce Akçakoca Dağköy Yağlı Güreşleri’nden madalyalarla ayrıldı
Düzce Akçakoca Dağköy Yağlı Güreşleri’ne katılan güreşçilerden Destek Küçük kategorisinde Özgür Güreşen birinci olurken, aynı kategoride güreşen Berkay Ok ise üçüncü sırada yer aldı.
ÜÇ BİRİNCİLİK ELDE ETTİLER
Düzce’nin ardından 23 Temmuz günü Kartepe’de düzenlenen Geleneksel Hergeleci İbrahim Yağlı Güreşleri’nde boy gösteren İzmitli güreşçiler, iki birincilik ve bir de üçüncülük elde etti.
Teşvik 2 kategorisinde Mustafa Ekin ve Küçük Orta Büyük kategorisinde Furkan Güler, rakiplerini tek tek mağlup ederek zirvede yer aldılar.
Ayak Boyunda mücadeleleri ile alkış toplayan Enes Portakal da üçüncü olarak kürsüde kendisine yer buldu.

-
Eskişehir Büyükşehir spor kulübü kupayı kaldırdı -
Muğla Büyükşehir İtfaiyesi 119 olaya müdahale etti -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu malını kişisel cüzdanı gibi kullananlara izin veremeyiz -
Antalya 'da Büyükşehir ekiplerinden yol mesaisi -
Saros’taki RES projesine İl Genel Meclisi üyelerinden çevre vurgusu -
Piyasaları panikleten paylaşımlara soruşturma! -
Bakan Bak millileri uğurladı -
Gaziantep'te 'Cansuyum' projesi hızla ilerliyor

