YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmit depremzedeler için Konteyner Yaşam Alanı kuruyor
İzmit depremzedeler için Konteyner Yaşam Alanı kuruyor
Depremin ilk gününden bu yana bölgede yardım çalışmaları yürüten İzmit Belediyesi, Adıyaman’da Çadır Yaşam Alanı’ndan sonra 10 dönüm üzerine Konteyner Yaşam Alanı kuruyor
KOCAELİ (İGFA) - 6 Şubat tarihinde meydana gelip Kahramanmaraş dahil 11 ili etkileyen depremin yaraları sarılmaya devam ediyor.
Depremin ilk gününden itibaren bütün imkanları ile bölgede seferber olan İzmit Belediyesi ekipleri, depremzedelerin barınma sorununa da çözüm bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Adıyaman’da kıl çadırlardan kurulan Çadır Yaşam Alanları’nın depremzedeler için yetersiz kalıp barınma sorunun hala devam etmesi üzerine İzmit Belediyesi ekipleri 10 dönümlük arazi üzerine Konteyner Yaşam Alanları kurmak için çalışmalarına devam ediyor.
KURULUM İŞLEMLERİ BAŞLADI
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in çabaları sonucunda bölgeye ulaşan 120 adet konteynerin, gerekli alt yapı sorunlarının tamamlanmasının ardından kurulum işlemleri başladı. Konteyner Yaşam Alanı projesinin başında İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve teknik ekipler bulunuyor. Depremzede aileler, Konteyner Yaşam Alanı için Başkan Hürriyet ve ekiplere teşekkür etti.
-
İzmir Öğretmen Akademileri kapanış programı gerçekleştirildi -
200. konferansını mezun olduğu okulda verdi -
Özel Eğitim Şenliği’nde emeğin ve başarının sergisi -
Eskişehir'de “Köyümüzde Şenlik Var” Sarıcakaya’da çocuklarla buluştu -
Manisa’nın iklim riskleri masaya yatırıldı -
Erasmus öğrencileri Sakarya'da doğayla öğrenmenin keyfini yaşadı -
Malatya’da Hazır Giyim Kursu kadınlara meslek kapısı açıyor -
Kocaeli Çayırova Kent Meydanı’nda sona doğru

