EĞİTİM
EĞİTİM Haberleriİzmit Çınar Akademi’de velilerle eğitim buluşması
İzmit Çınar Akademi’de velilerle eğitim buluşması
İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de düzenlenen veli toplantılarında, öğrencilerin akademik gelişimleri ele alınarak ailelerle birebir değerlendirmeler yapıldı
KOCAELİ (İGFA) - Eğitimde fırsat eşitliği ilkesini esas alan İzmit Belediyesi, Çınar Akademi bünyesinde 2025-2026 eğitim öğretim yılında öğrenim gören öğrencilerin velilerine yönelik kapsamlı bir veli toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantılarla veliler, çocuklarının akademik gelişim süreçlerini yakından takip etme ve ders öğretmenleriyle birebir görüşme fırsatı buldu.
Yoğun katılımla gerçekleşen görüşmelerde veliler; öğrencilerin derslerdeki mevcut durumları, sınavlara hazırlık süreçleri ve genel akademik performansları hakkında öğretmenlerden detaylı bilgi aldı. Toplantılar boyunca öğrencilerin güçlü yönleri ve gelişime açık alanları ele alınarak velilerle paylaşıldı.
Yapılan değerlendirmeler doğrultusunda öğrencilerin sınav sürecini daha verimli ve planlı bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla destekleyici çalışmaların hayata geçirilmesi planlandı.
-
Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu ilerliyor -
YÖK'ten 'yabancı öğrenci ücreti' iddialarına yalanlama -
Ağrı Valiliği'nden 215 köy okuluna güvenlik kamerası -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkistan’da kültür gezisinde -
Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti ilk galibiyetini 6 golle aldı -
Kurtulmuş: Terörü Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız -
Düzce'de Fahri Altınkayık yeniden Valilik Basın Müdürlüğü'nde -
İzmir Buca’da 16 proje CHP lideri Özel'in katılımıyla açıldı

