YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmit Belediyesi Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratıyor
İzmit Belediyesi Engelliler Haftası’nda farkındalık yaratıyor
İzmit Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında belediye önünde kurduğu stantlarla toplumsal farkındalık yaratıyor
KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası vesilesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belsa B Blok önünde Engelli Dernekleri Dayanışma Stantları açıldı. İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi’ne bağlı 10 engelli derneğinin kurduğu stantlarda el emeği ürünler yer alıyor.
Vatandaşlar, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası boyunca İzmit Belediyesi B blok önünde açık olacak stantlardan alışveriş yaparak engelli derneklerine katkıda bulunabilecek. Stantlar ile engellilik alanındaki farkındalığın arttırılması ve engel durumu bulunan bireylerin toplumda daha görünür kılınması amaçlanıyor.
-
“Yeşilçam” oyunu Ankara Keçiören’de sahnelendi -
Kocaeli’de kayıp eşyalar güvenle sahiplerine ulaştırılıyor -
Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den 'mutlak butlan' tepkisi -
Kültür Tepesi’nde emek, üretim ve eğlence buluştu -
İzmir Bornova’da yaza coşkulu merhaba -
İstanbul Maltepeli çocuklar müzecilik atölyesine katıldı -
Ordu’da 27 plajda 120 personel görev yapacak -
Sakarya'da bir yıllık emek sergiye dönüştü

