YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmir’in isim yapmış köpeklerinden ‘Laysan’ Sırbistan’a gidiyor
İzmir’in isim yapmış köpeklerinden ‘Laysan’ Sırbistan’a gidiyor
Hayvansever yanı ile sık sık gündeme gelen Torbalılı iş insanı Utku Can Bahçıvan’ın Alabay cinsi ‘Laysan’ isimli köpeği, geçtiğimiz ay yapılan Federasyon yarışmasında 3. oldu.
İZMİR (İGFA)- Laysan, şimdi de 2-3 Nisan’da Sırbistan’da düzenlenecek turnuvaya katılacak. Türkiye’yi temsil edecek olan Laysan, İzmir’den Sırbistan’a gidecek ve kulüp yarışmasının ardından uluslararası bir yarışmaya daha katılacak. Yarışmadan yarışmaya koşan Laysan’ın üreticisi Orta Asya Çoban Köpeği Irk Derneği Başkanı Haktan Çevik ve antrenörü ise Gencer Koklan.
Antrenör Koklan, “Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip en iyi dereceyle ülkemize döneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Hayvanları çok sevdiğinin altını çizen Utku Can Bahçıvan, “ Laysan çok farklı bir köpek. Sırbistan’dan başarıyla gelecektir” dedi.
-
Yalova'da 160 kilogram bandrolsüz tütün ele geçirildi -
İçişleri Bakanlığı ile Sıfır Atık Vakfı arasında çevre için iş birliği protokolü -
237 milyon TL'lik tarımsal destek hesaplarda -
Antalya’da kaçakçılık operasyonları... 19 şüpheliye adli işlem -
Karasu’da karaya oturan “NINOVA” gemisi kurtarılarak Aliağa’ya sevk edildi -
Bursa’da LGS tercih süreci için 470 komisyon rehberlik edecek -
Başkan Yavaş duyurdu... Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde acı kayıp! -
Trabzon’da sokak hayvanları için doğal yaşam alanı

