meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

YURT HABERLER

YURT HABERLER Haberleri

İzmir'de Eğitim-Bir-Sen'de 30. yıl vefası

İzmir

İzmir'de Eğitim-Bir-Sen'de 30. yıl vefası

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube, sendika kuruluşunun 30. yıldönümüne ilişkin düzenlediği Vefa Buluşması programında Şube eski teşkilat yöneticileri ile bir araya geldi.

İZMİR (İGFA) - Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen programa Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Geçmiş Dönem Şube Başkanı Abdurrahim Şenocak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Kurucu Şube Başkanı Kudret Öztürk, Şube kuruluşu itibariyle İlçe Temsilciliği görevini üstlenmiş olan teşkilat yöneticileri ve İlçe Temsilcileri katıldı.

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ali Kaya, örgütlü güçle yol almanın, gelenekten beslenerek geleceği aydınlatmanın, yeniyi inşa, değerlerimizi ihya, emek ve özgürlüğe dair soylu mücadeleyi sürdürme kararlılığının destanını yazdıklarını belirterek, bugünkü birlikteliklerinin yeni kazanımlara, yeni başarılara, daha güvenli ve daha adil bir dünyaya vesile olmasını temenni ettiğini söyledi. Kaya, "Vefa’ya önem veren Eğitim-Bir-Sen olarak, 30. yaşımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, ahirete irtihal eden öncülerimizi ve yöneticilerimizi rahmetle anıyor; sendikamızın her kademesinde görev yapmış bütün başkan, başkan yardımcısı ve temsilcilerimize emek ve çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Programın selamlama konuşmasını gerçekleştiren Eğitim-Bir-Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Sevgi Kocaoğlu Vefa Buluşmasında öncülerle bir araya gelmenin mutluluğunu dile getirdi. Kocaoğlu ayrıca Üniversite Şubesinin kuruluşu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirici bir konuşma yaptı.

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 Nolu Şube Kurucu Şube Başkanı Kudret Öztürk ve geçmiş dönemlerde şubede yöneticilik yapan teşkilat mensupları anıları yad eden ve tekrardan bir araya gelmenin mutluluğunu dile getiren birer konuşma gerçekleştirdiler.

Eğitim-Bir-Sen İzmir Vefa Buluşması, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi