SPOR
SPOR Haberleriİzmir Narlıdere kurtuluşu 'deniz'den kutlayacak
İzmir Narlıdere kurtuluşu 'deniz'den kutlayacak
Narlıdere, İzmir’in Kurtuluşu’nun 100’üncü yılını 9 Eylül 100. Yıl Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları ve 3. Deniz Festivali ile kutlayacak.
İZMİR (İGFA) - Narlıdere Belediyesi, İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılında 9 Eylül 100. Yıl Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’na ev sahipliği yapıyor.
Narlıdere Belediyesi 3. Deniz Festivali kapsamında Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun düzenlediği 9 Eylül 100. Yıl Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, İzmir Türk Koleji (İTK) Yelken Kulübü’nün katkılarıyla 9-10-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışlar, 9 Eylül günü saat 13.00’da İTK Yelken Kulübü’nden başlayacak. Vatandaşlar, Altıevler Mahallesi Muhtarlığı’nın yan tarafında oluşturulan alandan yarışları takip edebilecek. Büyük bir heyecana sahne olacak yarışlar, Optimist, ILCA 4 ve ILCA 6 sınıflarında düzenlenecek.
İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacaklarını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kurtuluş Savaşı’nı başlatan ve bitiren İzmir’imizin kurtuluşunu 9 Eylül 100. Yıl Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları ve 3.Deniz Festivali ile kutlayacağız. Hemşehrilerimizi üç gün sürecek yarışları takip etmek için Narlıdere’ye bekliyoruz” dedi.
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

