YURT HABERLER
YURT HABERLER Haberleriİzmir Menderes'te sokak hayvanları unutulmuyor
İzmir Menderes'te sokak hayvanları unutulmuyor
Menderes Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına yönelik yapılan hizmetler dikkat çekiyor. Yapılan çalışmalar kapsamında 2021 yılında 5 bin 704 sokak hayvanına müdahale edildi.
İZMİR (İGFA)- Menderes Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde bulunan can dostların tüm bakım ve ihtiyaçları belediye tarafından karşılanıyor.
Yapılan çalışmalar kapsamında 2021 yılında kedi ve köpek olmak üzere toplam 2 bin 985 sokak hayvanı kısırlaştırılırken, 2 bin 719 hayvanın da tedavisi gerçekleştirildi. Kısırlaştırılması yapılan can dostlarının 30’u da sahiplendirilerek yeni yuvalarına kavuşturuldu.
Sokak hayvanları için özverili çalışmaların sürdüğünü belirten Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “ Sokak hayvanları bu hayatı ortak yaşadığımız can dostlarımızdır. Menderes'imizde herkesin sesi olduğumuz gibi onların da sesi olmaya ilk günden beri devam ediyoruz" dedi.
-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kaymakam adaylarıyla buluştu -
Klasik müziğin kalbi Muğla’da attı -
“Orman alanlarının arsa vasfına geçirildiği” iddiasına DMM yanıtı -
Motorine indirim gözüktü... Şimdilik tabela değişikliğine gerek kalmadı -
Gaziantep'te hareketliliğe özel pedal -
Başkan Kahveci'den Kütahya'dan Kırşehir'e ahilik ziyareti -
KeçiKart ile eğitim desteği genişliyor -
Kocaeli'de Dijital Kampüs’te yeni dönem heyecanı

