YURT HABERLER
YURT HABERLER Haberleriİzmir Çiğli'de sokak sakinlerine yuva aranıyor
İzmir Çiğli'de sokak sakinlerine yuva aranıyor
İzmir Çiğli Belediyesi, kısa süre önce müşahede altına aldığı hasta ve yaralı sokak sakinlerinin tedavi işlemlerini tamamlayarak sahiplenilmesi için çağrıda bulundu.
İZMİR (İGFA)- Çiğli Belediyesi ve Başkan Utku Gümrükçü’nün sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda, “Tedavisini yaptığımız ve kısırlaştırdığımız sokak sakinlerimizi, aldığımız yerlere bırakmadan önce yuva sahibi olmalarını istiyoruz, sahiplenmek isteyen hayvansever ailelerimizden bizlerle iletişim kurmalarını bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Çiğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda müşahede altına alınan kesici aletle yaralanmış Freddy, yaşadığı trafik kazası sonucu sol arka bacağı kırılan Kontes, görme yetisini kaybetmiş olan Cesur, trafik kazası geçiren Minik, parçalı kırık ile yoğun enfeksiyon nedeniyle sol arka bacağını kaybeden Elfida, zehirlenme sebebiyle görme yetisini kaybeden Sevimli ve kemoterapi tedavisi tamamlanan Tombik’e kalıcı yuva aranıyor.
-
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği -
Bursalı kadın hentbolculardan bir galibiyet daha -
Murat Boz, Kayseri'de tempoyu yükseltti -
Yeniden Refahlı Suat Kılıç’tan Bakan Gürlek’e destek: Nihayet bir ‘DUR’ diyen çıktı! -
745. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Söğüt’te sona erdi -
İstanbul Havalimanı’nda 4. ana pist için geri sayım başladı -
TCG Savarona Dolmabahçe açıklarında demirledi -
MHP’nin kongre süreci tamamlandı

