YAŞAM
YAŞAM Haberleriİzmir Bornova’da dans şöleni: 12. Elada Dans Festivali
İzmir Bornova’da dans şöleni: 12. Elada Dans Festivali
İzmir Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 12. Elada Dans Festivali, Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Festival, latin dansları ve etkileyici koreografilerle izleyicilere görsel bir şölen sundu.
İZMİR (İGFA) - 12. Elada Dans Festivali, Bornova Belediyesi ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta sonu sanatseverlerle buluştu. Ayfer Feray Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinlik, iki gün boyunca dansın büyüsünü sahneye taşıdı.
BÜYÜKPARK’TA GELENEKSEL COŞKU
Bornova’nın kültür-sanat hayatında önemli bir yere sahip olan festival, Büyükpark içinde yer alan açıkhava tiyatrosunda yoğun ilgi gördü. Her yıl daha geniş kitlelere ulaşan etkinlik, bu yıl da yüzlerce dans tutkununu bir araya getirdi.
LATİN RİTİMLERİ VE GÖZ ALICI KOREOGRAFİLER SAHNEDE
Festival boyunca sergilenen Latin dansları ve özgün koreografiler izleyicilerden tam not aldı. Profesyonel dansçıların sahne performansları, müzik ve estetiğin birleşimiyle unutulmaz anlar yaşattı.
KÜLTÜR VE SANATIN BULUŞMA NOKTASI
Elada Dans Festivali, yalnızca bir sahne etkinliği olmanın ötesinde, Bornova’nın kültürel kimliğini güçlendiren önemli organizasyonlardan biri olarak öne çıkıyor. Her yıl artan katılımıyla bölgenin sanat yaşamına katkı sunmaya devam ediyor.
-
Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu ilerliyor -
YÖK'ten 'yabancı öğrenci ücreti' iddialarına yalanlama -
Ağrı Valiliği'nden 215 köy okuluna güvenlik kamerası -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkistan’da kültür gezisinde -
Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti ilk galibiyetini 6 golle aldı -
Kurtulmuş: Terörü Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız -
Düzce'de Fahri Altınkayık yeniden Valilik Basın Müdürlüğü'nde -
İzmir Buca’da 16 proje CHP lideri Özel'in katılımıyla açıldı

