GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİzmir Bayındır'da kiraz festivali başlıyor
İzmir Bayındır'da kiraz festivali başlıyor
İzmir Bayındır’ın Balcılar Mahallesi’nde bu sene 10. kez düzenlenecek olan kiraz festivali pandemi nedeniyle verilen iki yıl aranın ardından bu yıl tekrar kutlanacak.
İZMİR (İGFA) - İhracata yönelik üretimde önemli artışın görüldüğü Balcılar Köyü Kirazının ismini duyurmak ve kendi bölge ismiyle markalaşabilmek için düzenlenen “Balcılar Kiraz Festivali” Bayındır Belediyesi tarafından, Bayındır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Ege İhracatçı Birlikleri’nin katkılarıyla düzenleniyor. Festival bu sene Bayındır Belediyesi tarafından mahalle merkezinde hazırlanan yeni festival alanında ilk kez kutlanacak.
12 Haziran Pazar günü saat 15.00’da yapılacak tören ile başlayacak festivalde Kiraz Güzeli Yarışması ve En İyi Kiraz Yarışması gibi etkinliklerin yanı sıra ünlü sanatçı Öykü Gürman da ücretsiz bir konser verecek. Konser saat 19.00’da başlayacak.
-
Kayseri Pınarbaşı'nda köpek katliamı -
Gözaltına alınan Başkan Mustafa Bozbey’den Bursalılara mektup -
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım görevden uzaklaştırıldı -
SGK prim borçları ödeme süresi 7 Nisan'a uzatıldı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Mehmet Selim Kiraz' paylaşımı -
Bilecik Pazaryeri’ne modern kapalı pazar geliyor -
TBMM'de kritik Filistin zirvesi...Numan Kurtulmuş'tan Filistin davasına destek vurgusu -
European Democratic: Bursa Belediye Başkanı'nın gözaltına alınması demokrasi için tehdit

