YAŞAM
YAŞAM HaberleriİYİ Parti’den BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret
İYİ Parti’den BALKANTÜRKSİAD’a ziyaret
Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), İYİ Parti Genel Merkez heyetini ağırladı.
BURSA (İGFA) - Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), İYİ Parti Genel Merkez heyetini ağırlayarak sivil toplumla siyasi temsilciler arasında önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.
Dernek merkezinde gerçekleşen toplantıya BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İskender İskenderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile İYİ Parti’den üst düzey isimler katıldı.
BURSA’DA STK’LARLA İKİ GÜNLÜK ZİYARET
İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Bursa’daki sivil toplum kuruluşlarını kapsayan iki günlük ziyaret programı kapsamında BALKANTÜRKSİAD’da yaptığı konuşmada, “STK’ların eleştirilerini ve tavsiyelerini dinlemek bizim için çok önemli. Bugün burada gördük ki Bursa’da gerçek anlamda güçlü STK’lar var. Her yönetici bu kuruma ciddi değer katmış” dedi.
Toplantıyı değerlendiren BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İskender İskenderoğlu, “BALKANTÜRKSİAD olarak bu ziyaretten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Bu tür toplantılar, atılacak adımlarda bizim de katkımız olması adına çok önemli. Bizim gibi STK’lar topluma ve ülkeye faydalı olduğumuz sürece değerliyiz. İYİ Parti Genel Merkez Heyeti’nin bu ziyareti bu anlamda çok kıymetli. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
-
Şehit aileleri ve gaziler Muğla’nın doğal güzelliklerinde buluştu -
450 bin ziyaretçiyi aştı.. Bienal 31 Temmuz’a uzatıldı -
Dünyaya Bursa'da ihraç edilecek -
Gölcük Tabiat Parkı’nda yollar asfaltlanıyor, konfor artıyor -
TÜBİTAK'tan 'Bilge' uyarısı... Resmi kullanımda değil, sahtelerine dikkat! -
Gaziantep'te milli heyecan Üniversite Meydanı’nda yaşandı -
Milyonlarca adayın YKS heyecanı başladı -
Google ve Bakanlıktan 'herkes için yapay zeka' hamlesi... 2035'e kadar 96 milyar dolarlık katkı

