GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriİYİ Parti son iftarda iktidar mesajı verdi
İYİ Parti son iftarda iktidar mesajı verdi
İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanlığının düzenlediği iftar programında İYİ Parti gövde gösterisi yaptı. Milletvekili adayları iktidar mesajı verdi.
KOCAELİ (İGFA) - İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Yasemin Met ve ekibi tarafından düzenlenen iftar programına İl Başkanı Nusret Acur, Milletvekili Adayları Lütfü Türkkan, Şanbaz Yıldız, Mehmet Kamil Şirin, Hasan Sır, Aşkın Özön ve Savaş Eminoğlu katıldı. İYİ Partili onlarca kadın da programda yerini aldı.
İYİ Parti, iftar programında birlik beraberlik görüntüsü verirken, İl Başkanı Nusret Acur ve milletvekili adayları tek tek konuşma yaparak Yasemin Met ve Kadın Politikaları Başkanlığına teşekkür etti. İYİ Partililer, konuşmalarında iktidar mesajı verdi.
-
BDDK, 5 finansal kuruluşu TMSF'ye devretti -
Benzinde ÖTV artışı 'Resmi'leşti... Artış kademeli sisteme alındı -
Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde gruplar belirlendi -
TESK’te Mehmet Yiğiner dönemi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Filistin-Konyaspor maçına mesaj: Kardeşliği gözler önüne seren müstesna bir örnek -
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Külliye'de -
Kocaeli Büyükşehir’den personelin gelişimine dijital katkı -
MGK'dan “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” mesajı

