YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriİTHİB yeniden Ahmet Öksüz’e emanet
İTHİB yeniden Ahmet Öksüz’e emanet
İstanbul Tekstil Ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Seçimli Olağan Genel Kurulunda Kahramanmaraşlı İş İnsanı, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Öksüz güven tazeledi.
Tural Şahbazlı/Kahramanmaraş İGFA- Başarılı çalışmaları ve projeleri ile İTHİB üyelerinin takdirini kazanan Ahmet Öksüz, İTHİB’e yeniden başkan seçildi.

Bu dönem hedeflerinin dünyanın en büyük ilk 3 ihracatçısından biri olmak olduğunun altını çizen Başkan Ahmet Öksüz genel kurul konuşmasında: “Seçim Sonuçlarının Tüm Sektör Paydaşlarımıza Hayırlı Olmasını Diliyorum. 4 Yıl Önce Gerçekleştirdiğimiz Genel Kurulumuzda Sektörümüze Bir Söz Verdik. Sektörümüzü Dünyanın En Büyük 5 Tedarikçisinden Biri Yapacağız Dedik. Bugün İse Dünyanın En Büyük 5. Tekstil İhracatçısı Olmanın Gururunu Birlikte Yaşıyoruz. İhracatta Pazar çeşitliliği sağlayacak heyetlerimiz ve fuarlarımız, katma değer artışı sağlayacağımız projelerimiz ve tanıtım faaliyetlerimiz ile orta vadede dünyanın en büyük ilk 3 ihracatçısından biri olacağız.”
-
Başkan Vekili Biba açıkladı... Bursa'da su fiyatlarına ayar geliyor -
Bursa'da Başkan Vekili Şahin Biba ilk meclisini yaptı... İcraatlarımızı tüm Bursa görecek -
Erzurum Pasinler’de güreşin kalbi atıyor -
Bursa Büyükşehir seride beşincilik şansını kaybetti -
Düzce Saklıkoy 1 Mayıs'ta kapılarını açıyor -
Türkiye’ye bir taziye de Japonya'dan -
Sakarya’da yol yapım çalışmaları sürüyor -
MSB'den son 1 hafta raporu: Hudutlarda 270 kişi yakalandı

