GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİstanbul'un ormanlık alanlarında Jandarma'dan yangın denetimi
İstanbul'un ormanlık alanlarında Jandarma'dan yangın denetimi
İstanbul Çekmeköy'de Jandarma ekiplerince, yangınlara karşı ormanlık alanlar ve mesire yerlerinde denetim yapıldı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'ndeki Çataldağ ve Dindere, Sırapınar Mahallesi'ndeki Çanakçıdere, Hüseyinli Mahallesi'ndeki Çimenli Kuyular ormanları ile Koçullu Mahallesi'ndeki ormanlık alanda denetim yaptı.
İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde yer verdiği haberde ekiplerce yine Reşadiye, Esen Cile ve Güvercinlik piknik alanlarında da yapılan kontrollere, Jandarma Komando timleri ile asayiş devriye ekipleri katıldı.
Denetimlerde vatandaşları, yangın konusunda daha dikkatli olmaları için ikaz eden ekipler, mangal ve ateş yakılmaması uyarısında bulundu.
Jandarma ekiplerinin ormanlık alanlardaki denetimi gün boyu süreceği bildirildi.
-
Kayseri Kocasinan'da Pilav Şenliği -
Bugün hava nasıl olacak? -
Kocaeli Büyükşehir’den Yuvacık’ta yol yenileme -
İstanbul Maltepe’de çocuklar “Çöp ve Hazine” ile hem eğlendi hem öğrendi -
LÖSEV Korosu İstanbul’da sahne aldı -
Kayseri Talas'ta asfalt yılı hız kesmiyor -
Kayseri'nin üretim gücü ve potansiyeli artıyor -
Kayserili İSO İkinci 500 Kuruluş'a Büyükkılıç'tan özel tebrik

