GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİstanbul'un organize suç örgütleri İçişleri 'Kuyu'sunda!
İstanbul'un organize suç örgütleri İçişleri 'Kuyu'sunda!
İçişleri Bakanlığı'nca bir süredir sürdürülen 'Kuyu' operasyonlarının 22'ncisi İstanbul'da 13 ayrı eylem gerçekleştirdiği tespit edilen şüphelileri yakaladı. Yerel Organize Suç Örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 23 şüpheli yakalandı.
ANKARA (İGFA) - İstanbul’un Sancaktepe, Bağcılar, Fatih, Güngören, Büyükçekmece, Başakşehir, Sarıyer ve Şişli ilçelerinde Yerel Organize Suç Örgütlerine yönelik düzenlenen “KUYU-22” operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı.
Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmaların detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.
Bakan Yerlikaya, İstanbul genelinde 13 ayrı eylem gerçekleştirildiği tespit edilen ve operasyonlarda yakalanan 23 şüphelinin operasyonlarını tek tek paylaştı.
Bakan Yerlikaya, "Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; organize suç örgütleri sokaklarımızda barınamayacaklar. Hepsini tek tek yakalayıp, adalete teslim edeceğiz" ded.
-
Bakan Gürlek: Çetelerin sadece sokaktaki tetikçilerini değil, finansal damarlarını da kesiyoruz -
İletişim'den “GBT iddiası” açıklaması: "İddialar dezenformasyon" -
Ferrero Group 2025 Sürdürülebilirlik Raporu, tedarik zincirlerinde dayanıklılığın itici gücü olarak Ferrero Değerli Tarım yaklaşımını öne çıkarıyor -
İzmir'de 'Karabağlar Akademi’nin ikinci yaz programı başladı -
Antalya Halk Ekmek 30 milyon üretime ulaştı -
Şanlıurfa merkezli 11 ilde dev narkotik operasyonu! 35 suç örgütü çökertildi -
Bahçeli’den NATO Zirvesi, bölgesel krizler ve Türk ordusu vurgusu... "Türkiye kendi kudretiyle var olan bir devlettir" -
İstanbul Maltepe’de sağlık vatandaşın ayağına gidiyor

