GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİstanbul'da 'Mahzen'de 10 gözaltı!
İstanbul'da 'Mahzen'de 10 gözaltı!
İstanbul’un Kağıthane, Esenler ve Başakşehir ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-38” operasyonlarında; kasten öldürme, Kasten Öldürmeye Teşebbüs, Kasten Yaralama, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, İş Yeri Baskını, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet ve Tehdit suçlarına karıştığı tespit edilen Organize Suç Örgütü üyesi 10 şüpheli yakalandı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir sürdürdüğü 'Mahzen' operasyonlarının 38'incisi İstanbul'da düzenlendi.
İstanbul'un Kağıthane, Esenler ve Başakşehir ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 10 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda 5 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda uyuşturucu hap ve fişeğe el konuldu.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacaklarını belirterek, "Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz. Sokaklarda size yer yok" mesajı verdi.
-
Distile alkollü içkiler için yeni tebliğ 'Resmi'leşti -
BTSO’da seçim maratonu tamamlandı... Kesin sonuçlar 2 Ekim'de, başkanlık 8 Ekim’de netleşecek -
Çelik: Yeni Partili vekillerin salonu terk etmesi makama saygısızlıktır -
DMM'den 'MİT ev sahipliğinde Suriye-Hizbullah görüşmesi' iddiasına yalanlama -
Darülaceze sakinleri denizle buluştu -
Soma’da maden göçüğünden bir acı haber daha geldi! Ölü sayısı 2 oldu -
İstanbul Çekmeköy'de anlamlı buluşma -
AK Parti’de Sosyal Politikalar Başkanlığı'na yeni isim: Hülya Terzioğlu

