YAŞAM
YAŞAM Haberleriİstanbul'da gençler şehir yaşamının hikayesini fotoğraflarla anlatacak
İstanbul'da gençler şehir yaşamının hikayesini fotoğraflarla anlatacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Kültür AŞ, proje koordinatörlüğünü Banu Seyhan’ın yürüttüğü Gençlere Alan Açık yarışmalarının üçüncüsünü, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) iş birliği, Sony ve DifoArt’ın destekleriyle fotoğraf alanında gerçekleştiriliyor.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hizmet ve İletişim Grubu iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından düzenlenen “Gençlere Alan Açık: Fotoğraf Yarışması” şehir yaşamını farklı perspektiflerden yansıtmak isteyen genç yeteneklere kapılarını açıyor.
Şehir Hikâyeleri temasıyla düzenlenen Gençlere Alan Açık: Fotoğraf Yarışması’nda şehirlerin renkli hikâyelerini yakalamak ve şehir ile mekân kavramlarını genç bir bakış açısıyla yeniden yorumlamak isteyen herkes katılabiliyor.
GENÇ FOTOĞRAFÇILAR, HİKÂYENİZİ KARELERLE ANLATIN!
Fotoğraflar şehrin sokaklarından, anlık detaylardan, zamanın izlerinden, mekânların hikayelerinden ve hayatın küçük ama çarpıcı karelerinden oluşacak.
Yarışma, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) kurallarına uygun şekilde düzenlenirken, gençlerin şehir hikâyelerini özgün bir bakış açısıyla anlatmalarını da teşvik ediyor.
Banu Tunçağ, Burak Bulut Yıldırım, Coşkun Aral, Prof. Emre İkizler, İzzet Keribar, Murat Abbas, Nihal Gündüz, Orhan Cem Çetin, Ömer Serkan Bakır, ’dan oluşan seçici kurul, öncelikle Taksim Sanat’ta sergilenmeye hak kazanan eserleri belirleyecek. Bu eserler, 26 Aralık’ta Taksim Sanat’ta sanatseverlerle buluşurken sergiyle eş zamanlı olarak Radar Türkiye’de halk oylamasına sunulacak.
Oylama sonucunda, halk ödülünü kazanan eser belirlenecek. Ardından, seçici kurul tarafından ilk üç kazanan fotoğraf belirlenecek.
ÖDÜLLER ŞÖYLE BELİRLENDİ:
- Birincilik: SONY ILCE-6400L
- İkincilik: SONY ZV-E10L
- Üçüncülük: SONY ZV-1F
- Halk Ödülü: SONY ZV-1F
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

