GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİstanbul'da 151 kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul'da 151 kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi
İstanbul'un Şişli, Esenler ve Esenyurt ilçelerinde düzenlenen üç ayrı narkotik operasyonunda 151 kiloyu aşkın uyuşturucu madde ile silah ele geçirildi. Operasyonlarda 7 şüpheli gözaltına alındı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli, Esenler ve Esenyurt ilçelerinde uyuşturucu madde ticaretine yönelik üç ayrı operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonlarda 116 kilo 390 gram metamfetamin, 34 kilo 800 gram skunk ve 39 kilo 700 gram uyuşturucu üretiminde kullanılan kimyasal katkı maddesi ele geçirildi. Ayrıca 2 ruhsatsız tabanca ile çok sayıda fişeğe de el konuldu.
Operasyonlar kapsamında uyuşturucu ticareti yaptıkları değerlendirilen 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şişli, Esenler ve Esenyurt ilçelerinde gerçekleştirilen 3️⃣ ayrı narkotik operasyonunda????
— İstanbul Emniyet Müdürlüğü (@istanbul_EGM) July 7, 2026
▪️ 116 kilo 390 gram metamfetamin,
▪️ 34 kilo 800 gram skunk,
▪️ 39 kilo 700 gram kimyasal katkı maddesi,
▪️ 2 tabanca ve fişek ele geçirildi.
7️⃣ şüpheli şahıs yakalandı.
Gençlerimizi ve… pic.twitter.com/scuJb8YBYB
İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Gençlerimizi ve geleceğimizi zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine göz açtırmayacağız. Operasyonlarımız artarak devam edecek." ifadelerine yer verildi.
Şüpheliler hakkında adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.
-
ASELSAN'dan yeni nesil haberleşme hamlesi: GÖKBAĞI -
Türkiye su ürünleri üretiminde rekor seviyeye ulaştı... Her 4 balıktan 1'i Muğla'da -
PTT'den 2026 NATO Zirvesi'ne özel pul -
Pist Bisikleti Milli Takımı Almanya'da Türkiye'yi temsil edecek -
İGDAŞ'tan 2026'da dev altyapı hamlesi... 3,3 milyar liralık rekor yatırım -
İstanbul'da 151 kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi -
THY'den gençlere 10 günlük havacılık programı -
Düzce'de AVM'de tartışma! Kızgın tavayla müdürüne saldırdı

