YAŞAM
YAŞAM Haberleriİstanbul Maltepe’nin engelsiz çocukları voleybol coşkusunu yaşadı
İstanbul Maltepe’nin engelsiz çocukları voleybol coşkusunu yaşadı
İstanbul Maltepe’nin engelsiz çocukları, Eczacıbaşı–Galatasaray kadınlar voleybol karşılaşmasında unutulmaz bir gün yaşadı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul'da Maltepe’nin engelsiz çocukları, Eczacıbaşı–Galatasaray kadınlar voleybol karşılaşmasında unutulmaz bir gün yaşadı. Velileriyle birlikte tribünlerde yer alan çocuklar, Eczacıbaşı Dynavit’in Galatasaray Daikin’i 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi büyük bir heyecanla takip etti. Karşılaşmanın ardından minik izleyiciler, takım maskotuyla hatıra fotoğrafı çektirerek mutluluklarını ölümsüzleştirdi.
Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla ve belediyenin hizmetini üstlendiği Özel Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri için düzenlenen etkinlik, çocuklara hem sporun coşkusunu hem de sosyal bir deneyim yaşattı.
Eczacıbaşı Spor Sarayı’nda oynanan maçı tribünlerden izleyen öğrenciler, maç boyunca renkli ve heyecan dolu anlar yaşadı. Aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, etkinlik günün sonunda güzel anılarla tamamlandı.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Al Sani görüştü -
Burdur’da feci kaza: 7 ölü, 3 yaralı -
34 ilde DEAŞ operasyonu: 198 gözaltı! -
MGK'dan 'Terörsüz Türkiye' vurgusu -
Simge Sağın’ın idrar testinde yasaklı madde çıkmadı -
Osmangazi'de Başkan Aydın bütçede yapılan tasarrufları tek tek anlattı -
Yenilenmiş ürünlerde güvenli ve çevreci yeni dönem -
IDC, Directions 2026'da IDC Quanta™ çözümünü tanıtarak teknoloji zekasında yeni dönem başlatıyor

