YAŞAM
YAŞAM Haberleriİstanbul Beylikdüzü’nde parklara saldırılar arttı
İstanbul Beylikdüzü’nde parklara saldırılar arttı
İstanbul Beylikdüzü’nde park alanlarına yönelik saldırılar art arda yaşanmaya devam ediyor. Son bir ay içinde üç ayrı parkta meydana gelen olayların son adresi Gürpınar Mahallesi’ndeki 80. Yıl Parkı oldu. Parkta bulunan kamelyayı yakan şüpheliler yakalanırken Beylikdüzü Belediyesi ekipleri yenileme çalışmalarına hızla başladı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Beylikdüzü’nde park alanlarına yönelik saldırıların ardı arkası kesilmiyor. 29 Kasım’da Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki Mevlana Parkı’nda yıkılan kamelyanın ardından, 21 Aralık akşamı Yakuplu Mahallesi’nde bulunan Ahi Evran Parkı’ndaki çocuk oyun grubu ve kauçuk zemin ateşe verildi.
Tahrip edilen alanlar Beylikdüzü Belediye tarafından hızla eski haline getirilirken parklara yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Gürpınar Mahallesi’ndeki 80. Yıl Parkı’nda bulunan çardak ateşe verildi.
Olayın ardından bölgeye gelen Belediye ekipleri hasar tespiti yaparken, parkın yeniden düzenlenmesi için çalışmalar hızla başladı. Yangını çıkaran şüphelilerin ise emniyet güçleri tarafından yakalandığı öğrenildi.
“BU VANDALLIĞA SESSİZ KALMAYACAĞIZ”
Beylikdüzü Belediyesi’nin olayın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu bir tesadüf değil, açık bir vandallıktır. Bu saldırılar yalnızca yeşil alanlarımıza değil, çocukların oyun hakkına, komşuluk kültürümüze ve ortak yaşam bilincimize yapılmıştır. Bu vandallığa sessiz kalmayacağız” ifadeleri yer aldı.
-
Jandarma fotokapanlarla yüzlerce şüpheliyi yakaladı -
Adalet Bakanı Akın Gürlek manevi tazminat gelirini Türk Kızılay’a bağışladı -
Bursa esnafı bilgilendirildi... Vergi borçlarında düşük oranlı tecil faizi ile taksitlendirme imkanı -
Yaz aylarının gizli astım tehlikeleri... Polen, klor, nem, mangal dumanına karşı dikkat! -
Ahbap Derneği bağışlarına soruşturma! -
Sıcak hava e-ticareti hareketlendirdi... Soğutucu ürün satışları zirvede -
Mehmet Aurelio’ya İpsala’da yoğun ilgi -
Manisa'da 27. Adala Hermos Festivali’nde Onur Akın rüzgârı

