GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriIsparta’da yasa dışı 35 hayvana el konuldu
Isparta’da yasa dışı 35 hayvana el konuldu
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Isparta’da düzenlenen operasyonda belgesiz olarak satışı ve bulundurulması yasak 33 şeker planörü ile 2 Arap tavşanına el konulduğunu açıkladı. Şüpheli hakkında idari işlem başlatıldı.
ANKARA (İGFA) - Isparta’da yasa dışı yaban hayvanı ticaretine yönelik yürütülen operasyonda çok sayıda hayvan ele geçirildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nün paylaşımına göre, kolluk kuvvetleri tarafından şüpheli bir şahsa ait iki farklı adreste arama yapıldı.
Aramalarda, belgesiz satışı ve bulundurulması yasak olan 33 şeker planörü ile 2 Arap tavşanı tespit edilerek el konuldu.
Ele geçirilen hayvanlar, ekipler tarafından rehabilitasyon sürecine alınırken, ilgili şahıs hakkında idari işlem uygulandığı bildirildi.
Yetkililer, yasa dışı yaban hayvanı ticaretine karşı denetim ve operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.
-
Mersin’de Kampüs ve Garaj gençlerle iş dünyasını buluşturuyor -
“Beşi bir yerde” tarih oldu… İzmit Pişmaniyesinde “Altısı bir yerde” dönemi -
Bursa Büyükşehir’den bayram öncesi temizlik desteği -
Bakan Çiftçi: Huzur ve güven için tüm ekiplerimizle sahadayız -
Kocaeli’de şehitlik ve mezarlıklar bayrama hazır -
Ağrı Valiliği’nden köylere hafta sonu mesaisi -
Cannes kırmızı halısında bir İpsalalı... Sümeyye Aydoğan ışıltısıyla büyüledi -
Kocaeli’de A Takımı bayram öncesi sahada

