GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİsmail Alış'tan Edirne afet konteynerleri bilançosu
İsmail Alış'tan Edirne afet konteynerleri bilançosu
İl Genel Meclisi Sivil Savunma ve Tabii Afetler Komisyonu Başkanı İsmail Alış, Edirne genelinde AFAD İl Müdürlüğü tarafından organize edilen konteyner alanları ve sayılarını açıkladı.
Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA)
Edirne İl Genel Meclisi’nin bugün düzenlenen Ocak ayı üçüncü toplantısında Sivil Savunma ve Tabii Afetler Komisyonu’nun Edirne’de belirlenen konteyner alanları hakkındaki raporu açıklandı.
Komisyon Başkanı İsmail Alış tarafından sunulan raporda, konteyner alanlarının yanı sıra Edirne’de bulunan konteyner sayıları da açıklandı.
İŞTE ALANLARIN VE KONTEYNERLERİN SAYILARI
Alış, Edirne’de İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından organize edilen, yaşanabilecek doğal afetlerde merkez ilçede 6, İpsala, Keşan, Uzunköprü, Meriç ve Enez ilçelerinde de bir adet olmak üzere toplam 11 adet barınma alanı belirlendiğini açıkladı. Alış, Edirne’de barınma amacıyla 2 bin konteynerin planlandığını açıkladı.
-
Ceza ve Tevkifevleri personelinin görevde yükselme sınav sonuçları açıklandı -
Kocaeli Büyükşehir’de 9 bin 195 işçiyi kapsayan sözleşme imzalandı -
Bursaspor’da Muhammet Demir dönemi sona erdi -
Türkiye’de yağışlar 66 yılın zirvesinde -
Manisa’da "Frida" rekoru -
Metehan, KO-MEK’le güçlendi -
Türkiye ile Kanada arasında sivil havacılıkta yeni dönem -
CGTN: Anneler Günü: Kahraman anneler Xi Jinping’e nasıl ilham veriyor?

