GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİpsala'da sivil havacılık ve drone kursu açılacak
İpsala'da sivil havacılık ve drone kursu açılacak
İpsala Ziraat Odası’nın dron ve hava eğitim kurslarına başvurular başladı.
Erdoğan DEMİR-EDİRNE (İGFA) - İpsala’da açılacak olan Havacılık ve dron eğitim kurslarının başvurularına başlandığı öğrenildi.
İpsala Ziraat Odası tarafından yapılan açıklamada “İHA-1 Ticari Pilot Eğitimlerini Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nce yetkili Başkent Yıldızları Havacılık ve Eğitim A.Ş işbirliği ile birlikte yürütülmektedir.
Eğitim27-28-29 Şubat 2024 (Toplam 3 gün)tarihleri arasında İpsala’da yapılacak. Eğitim kapsamında SHT-İHA mevzuatının EK-3'de belirtilen konular üzerinden işlenecektir. Müfredata ilave olarak "Tarımsal Drone'ların Kullanımı" dersi de işlenecektir.
Eğitim ücreti; Ziraat Odası Üyelerine özel 2750 TL olarak belirlenmiştir. Ödemeleri eğitimin son gününe kadar tamamlayabilirsiniz.
Eğitime ön kayıt yaptırmak ve diğer sorularınızı sormak için 0531 914 6363 nolu numara ile iletişime geçebilirsiniz.”denildi
-
ABB'nin “HPV Aşı Uygulaması”nda yeni dönem -
Ankara itfayesi gücüne güç katıyor -
3'üncü Türkiye Kadın Zirvesi'ne geri sayım -
Sanayi bölgelerine AVM ve sanayi kıskacı -
Kayseri sokaklarına LED'li düzenleme -
Kayseri'nin ilk medresesinde restorasyon zamanı -
Kayseri Talas'ta sağlık alanında önemli iş birliği -
Sakarya Geyve'de Yazıcıoğlu için anma

