GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriİNTİSAD Bakü Formu için geri sayım başlattı
İNTİSAD Bakü Formu için geri sayım başlattı
İnternasyonel Türkiye İş İnsanları Derneği, Bakü'de İş Formu ile ilgili çalışmalar yapacak. İNTİSAD Kurucu Üyesi ve Denetim Kurulu Başkanı Kadir Zortaş, bu doğrultuda Bakü'yü ziyaret etti.
Tural ŞAHBAZLI (Kahramanmaraş İGFA)- İnternasyonel Türkiye İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Kurucu Üyesi ve Denetim Kurulu Başkanı Kadir Zortaş 21-23 Ocak 2022 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirecekleri İş Formu ile ilgili çalışmalara başlayarak Bakü’ye gitti.
İNTİSAD Denetim Kurulu Başkanı Kadir Zortaş ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada: “21-23 Ocak 2022 Tarihleri arasında İNTİSAD ve TUİB işbirliğinde Bakü’de gerçekleşecek olan İş Formu için Bakü’ye geldik. Burada Azerbaycan’a gerçekleşecek program için Silk Row Travel yetkilisi Saltanat Mammadova ile toplantı yaptık. İnşallah ziyaretlerimiz ve temaslarımız sürecektir. Ocak ayında muhteşem bir İş Formu gerçekleştireceğiz.”dedi.
-
Nevide Çiçek avukat oldu! -
İstanbul’un Şarkıları AKM’de hayat buldu -
Uludağ’da kar voleybolu şöleni başladı -
Manisa Gördes’te üreticinin yüzü güldü... Fideler bereketli toprakla buluşuyor -
İzmitli miniklerden ulu çınarlara anlamlı ziyaret -
Dünya hayalini Kocaeli Büyükşehir’le gerçekleştirdi -
İstanbul'da Japonya rüzgârı -
Türkiye’nin toplam Sera Gazı Emisyonu 2024’te 584,5 milyon ton CO2 eşdeğerine ulaştı

