GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİmamoğlu: Taş; bize değil, Millet'e!
İmamoğlu: Taş; bize değil, Millet'e!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Konya’da mitingde konuşuyor.
KONYA (İGFA) - Dünkü Erzurum mitinginde otobüsüne yapılan taşlı saldırıya değinen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bize taş atılmadı. Millete taş atıldı” dedi.
“İyilik kazanacak” diyen Başkan İmamoğlu, kendisini izlemeye gelen bir seçmenin elindeki, “Onlar taş atsın biz gül ile cevap vereceğiz” yazılı pankartı dillendirdi ve “Herkes kendine yakışanı yapar” yorumunda bulundu.

İmamoğlu, konuşmasında miting alanında bir vatandaşın yazdığı pankartı okudu. Pankartta "Onlar taş atsın, biz gül ile cevap vereceğiz!" yazdığını ifade eden İmamoğlu, "Herkes kendine yakışanı yapar! Aldatanı da aldatılanı da biz iyileştirmeye geliyoruz. Kötülükleri yenmeye, iyilikleri bu memlekete kazandırmaya geliyoruz. İyilik kazanacak!" diyerek bu memlekette her daim iyiliğin kazandığını söyledi.
Dün Erzurum'da yaşanan güvenlik zaafiyetine atıfta bulunan İmamoğlu, Konya'daki süreci hazırlayan emniyet görevlisi ve mülki amirlerine, idarecilere teşekkür ederek, ailelerine selamlarını gönderdi. Erzurum'da yaşanan olaylarda Erzurumlu vatandaşların olmadığını belirten İmamoğlu, o zaafiyetin yaşanmasına neden olan Erzurum Valisi ile Emniyet Müdürünü hedef aldı.
https://youtu.be/S5pyqMcAdzE
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

