GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİlknur Özkuş’tan geceye damga vuran mesaj
İlknur Özkuş’tan geceye damga vuran mesaj
Dün gece gerçekleşen ve sanat, spor, müzik camiasının en başarılı isimlerinin ödüllendirildiği Yılın starları ödül gecesine sunucu ve organizatör İlknur Özkuş’un sahnedeki mesajı damga vurdu . Geceye Emrullah Köroğlu tasarımı çok şık bir elbise ile katılan Özkuş tüm dikkatleri de üzerine çekti .
İSTANBUL (İGFA) - Son zamanlarda hayvanlara yönelik çıkarılmış yeni yasa tasarısına sosyal medyasında sıkça değinen ve karşı çıkan ünlü sunucu ve organizatör İlknur Özkuş; Yılın En Başarılı Orhanizatörü olarak ödül aldığı gecede, sahnede yaptığı konuşmasında “Tecavüzcüyü uyut, katili uyut, vatan hainini uyut, hayvanları uyutma“ diyerek sahnede tepkisini dile getirdi . İlknur Özkuş’un bu sözleri izleyenlerce büyük alkış aldı .


-
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a Malatya çıkarması -
U.S. Polo Assn., 2026 St. Regis Britanya Açık Polo Şampiyonası Cowdray Gold Cup’a resmi giyim partneri olarak sponsor oldu -
Kurtulmuş: Terörsüz Türkiye Yasası meclis tatiline kalmadan çıkabilir -
Manisa'da Başkan Dutlulu, çalışmaları yerinde inceledi -
CHP'de 4 il başkanı daha görevden alındı -
Eskişehir'de Çocuk Hakları Biriminden 6 ayda 163 atölye -
Başkentte ilk bal hasadı ATA Çiftliği'nde yapıldı -
Balıkesir Manyas’ın geleceğine güçlü yatırım

