GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİletişim Başkanı Duran'dan 'Terörsüz Türkiye' yorumu... Millî Dayanışma Kanun teklifi tarihi adımdır
İletişim Başkanı Duran'dan 'Terörsüz Türkiye' yorumu... Millî Dayanışma Kanun teklifi tarihi adımdır
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, TBMM'de imzaya açılan "Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi"nin, "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda atılmış tarihî bir adım olduğunu belirtti.
ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TBMM'de imzaya açılan "Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi"ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Duran, kanun teklifinin "Terörsüz Türkiye" hedefi doğrultusunda atılmış tarihî bir adım olduğunu ifade ederek, sürecin herhangi bir pazarlığın sonucu değil, devletin kararlılığının, milletin iradesinin ve hukuk devleti ilkelerinin bir yansıması olduğunu söyledi.
Açıklamasında önceliğin terörün tamamen sona erdirilmesi ve silahların geri dönülmeyecek şekilde bırakılması olduğunu vurgulayan Duran, bu hedef doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu "güçlü iç cephe" anlayışına da değinen Burhanettin Duran, bu yaklaşımın Türkiye'nin en önemli stratejik gücü olduğunu belirtti. Duran, güçlü iç cephenin milletin birlik ve beraberliğinin, kardeşliğinin ve ortak geleceğe olan inancının en sağlam teminatı olduğunu ifade etti.
Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi'nin TBMM'de imzaya açılması, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda atılan tarihî bir adımdır.
— Burhanettin Duran (@burhanduran) August 4, 2026
Bu süreç herhangi bir pazarlığın değil, devletimizin kararlılığının, milletimizin iradesinin ve hukuk…
-
Kahverengi kokarca ile biyolojik mücadelede yeni adım... 1,6 milyon samuray arısı doğaya salındı -
Malatya Çarmuzu-Kiltepe Spor Kompleksi’nde sona gelindi -
Bursa Osmangazi’de yazlık sinema keyfi -
YAŞ kararları açıklandı! 25 general ve amiral terfi etti... Hava Kuvvetleri Komutanı değişti -
Bornova'da dayanışma sırası Berk Yıldız'da -
Artvin'de kaçakçılıkla mücadelede 10 gözaltı! -
İletişim Başkanı Duran'dan 'Terörsüz Türkiye' yorumu... Millî Dayanışma Kanun teklifi tarihi adımdır -
Gaziantep organik üretimle yılda 28 ton hasat yapıyor

