GÜNDEM
GÜNDEM Haberleriİkinci baharını yaşayan çiftin nikahını Başkan Büyükgöz kıydı
İkinci baharını yaşayan çiftin nikahını Başkan Büyükgöz kıydı
Gebze Huzurevi sakinlerinden Fatma Özer (70) ile Ekrem Şimşek (70) dünya evine girdi. İkinci baharlarını yaşamak üzere hayatlarını birleştirme karar alan çiftin nikah kıyma talebini geri çevirmeyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çiftin nikah akitlerini huzurevinde düzenlenen törenle gerçekleştirdi.
KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Huzurevi’nde nikah kıydı. Gebze Huzurevi sakinlerinden Fatma Özer (70) ile Ekrem Şimşek (70) dünya evine girdi. İkinci baharlarını yaşamak üzere hayatlarını birleştirme karar alan çiftin nikah kıyma talebini geri çevirmeyen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Özer ve Şimşek çiftinin nikah akitlerini huzurevinde düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Fatma Özer ve Ekrem Şimşek’i bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan huzurevi sakinlerinin de katıldığı sade nikah töreninde mutluluğa ‘evet’ diyen çifte Başkan Büyükgöz, iki cihan saadeti ve mutluluklar temennisinde bulundu. Çiftin nikahını kıyan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz aile cüzdanını gelin hanım takdim etti.
-
Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu ilerliyor -
YÖK'ten 'yabancı öğrenci ücreti' iddialarına yalanlama -
Ağrı Valiliği'nden 215 köy okuluna güvenlik kamerası -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkistan’da kültür gezisinde -
Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti ilk galibiyetini 6 golle aldı -
Kurtulmuş: Terörü Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız -
Düzce'de Fahri Altınkayık yeniden Valilik Basın Müdürlüğü'nde -
İzmir Buca’da 16 proje CHP lideri Özel'in katılımıyla açıldı

