YURT HABERLER
YURT HABERLER Haberleriİhtiyaç sahibi Süryani vatandaşlara gıda dağıtımı yapıldı
İhtiyaç sahibi Süryani vatandaşlara gıda dağıtımı yapıldı
Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşayan Süryani vatandaşların dini günlerinden Büyük Oruç öncesi ihtiyaç sahiplerine gıda dağıtımında bulundu.
Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)- Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, kentteki ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, daha önce sosyal inceleme neticesinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi Süryani vatandaşları, dini günlerinden Büyük Oruç (Saumo Raba) öncesi evlerinde ziyaret etti.
Ekipler, Süryani vatandaşlara, Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş'ın selamlarını iletti. Dilek, temenni, öneri ve isteklerini not alan ekipler, daha sonra gıda yardımında bulundu. Ekipler, kent genelinde yüzlerce aileye gıda yardımında bulunuldu.
-
Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı'ndan 5 bin öğrenciye kırtasiye desteği -
Bursalı kadın hentbolculardan bir galibiyet daha -
Murat Boz, Kayseri'de tempoyu yükseltti -
Yeniden Refahlı Suat Kılıç’tan Bakan Gürlek’e destek: Nihayet bir ‘DUR’ diyen çıktı! -
745. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri Söğüt’te sona erdi -
İstanbul Havalimanı’nda 4. ana pist için geri sayım başladı -
TCG Savarona Dolmabahçe açıklarında demirledi -
MHP’nin kongre süreci tamamlandı

