SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriİETT'den kalp sağlığı farkındalık çalışması
İETT'den kalp sağlığı farkındalık çalışması
İETT, Türk Kalp Vakfı ile ortaklaşa olarak hayata geçirilen proje ile kalp sağlığının önemine dikkat çekerek bir otobüs tasarladı ve hizmete aldı.
İSTANBUL (İGFA) - Kalp sağlığına dikkat çekmek için özel olarak tasarlanan İETT otobüsü 58A Poligon Mahallesi – Kabataş hattında hizmet vermeye başladı. Proje kapsamında ayrıca; İstanbul’un en zor mesleklerinden birini yapan İETT Kaptanları için kalp sağlığı bilinçlendirme eğitimleri de başlatıldı.
Proje kapsamında gerçekleştirilen ilk eğitime, Türk Kalp Vakfı Başkanı Kenan Güven, İETT Genel Müdür Yardımcısı Onur Temurlenk, Türk Kalp Vakfı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hüseyin Deniz Kılıç ve Türk Kalp Vakfı Diyetisyeni Gizem Deniz ile çok sayıda İETT Kaptanı katıldı.
6 ay süre boyunca verilecek seminerler kapsamında 600 İETT Kaptanına eğitim verilmesi hedefleniyor.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

