YAŞAM
YAŞAM Haberleriİçişleri, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik şehadetlerinin 9. yılında unutmadı
İçişleri, Eren Bülbül ve Ferhat Gedik şehadetlerinin 9. yılında unutmadı
İçişleri Bakanlığı, Trabzon’un Maçka ilçesinde 9 yıl önce şehit olan Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i şehadet yıl dönümlerinde rahmet, minnet ve saygıyla andı.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i şehadetlerinin 9. yılında andı.
Bakanlığın paylaşımında, “İyi ki varsın Eren… İyi ki varsın Ferhat Astsubay…” ifadelerine yer verildi. Paylaşımda, 9 yıl önce Maçka’da vatan sevgisi ve fedakârlığın unutulmaz bir örneğinin yaşandığı belirtilerek, Eren Bülbül ile onu korumak için canını ortaya koyan Ferhat Gedik’in aziz hatırasının milletin yüreğinde yaşamaya devam edeceği vurgulandı.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

