GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri'İçimizdeki Ateş' yanmaya başlayacak
'İçimizdeki Ateş' yanmaya başlayacak
Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisi yakında atv ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen dizinin ilk teaser’ı yayınlandı.
atv ekranlarında yeni bir dizi daha seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.
‘İçimizdeki Ateş’in ilk teaser’ı ile birlikte, genç avukatlara hayat veren İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu iddialarını ortaya koyarken; başarılı avukatları oynayan Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu da canlandırdıkları karakterlerin yaşadıkları büyük trajedilerinin de ilk ipuçlarını verdiler.
Yönetmenliği Murat Onbul’a ait olan projenin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor.
İş dünyasına ilk adımlarını atan güçlü, zeki, hırslı ve başarılı dört gencin hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesini konu alacak ‘İçimizdeki Ateş’in zengin oyuncu kadrosunda Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan, Demirhan Demircioğlu, Erdem Şanlı, Bilgesu Kural yer alıyor.
-
U.S. Polo Assn., 4 milyar dolarlık küresel perakende satış hedefi doğrultusunda David Swetman’ı erkek ve erkek çocuk global tasarım lideri olarak atadı -
LÖSEV'den Atatürk’ün huzuruna davet -
İstanbul’da sahte para ve altın operasyonu... 125 milyon liralık para trafiği tespit edildi -
GTÜ Havacılık Fakültesi Binası Mimarlık Yıllığı'nda -
Türkiye'de trend olan film ve diziler belli oldu -
Bursa Osmangazi'de Yetenek Evleri’nde ders zili yeniden çaldı -
Ahilik Haftası etkinlikleri Konya’da coşkuyla başladı -
Başkan Akın Manyas’ın kurtuluşunda Fener Alayına katıldı

