GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriHüseyin Yayman Hatay'da sel bölgesinde incelemelerde bulundu
Hüseyin Yayman Hatay'da sel bölgesinde incelemelerde bulundu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay’ın Samandağ ilçesinde sel felaketinden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Yayman, devletin tüm imkanlarıyla vatandaşların yanında olduğunu söyledi.
HATAY (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay’ın Samandağ ilçesinde sel felaketinden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Yayman, Mızraklı Mahallesi’nde Favvar Deresi’nin taşması ve Çöğürlü Mahallesi’nde Asi Nehri’nin taşkını sonucu meydana gelen zararları yerinde değerlendirdi.
Bölgedeki vatandaşlarla bir araya gelen Yayman, geçmiş olsun dileklerini ileterek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Selin ardından devlet kurumlarının sahada çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yayman, “Hatay’ımızın her köşesinde olduğu gibi Samandağ’da da devletimiz tüm imkanlarıyla sahadadır ve hemşehrilerimizin yanındadır” ifadelerini kullandı.
Yayman ayrıca, sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andığını belirterek ailelerine sabır, bölge halkına ise 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.
-
Denizli Büyükşehir’in yeni doğan desteği 13,5 milyona ulaştı -
Manisa’da bayram öncesi gıda desteği -
Hüseyin Yayman: Hatay yeniden ayağa kalkacak -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Milli Aile' mesajı -
Başkent’te bayram güvenliği için 4 bin personel görevde -
Ömer Çelik: CHP iç tartışmalarının faturası AK Parti’ye kesilemez -
Bursa Gemlik sahilinde düzenleme tam gaz -
Gaziantep'te TCDD lojmanlarının restorasyonuna yakın mercek

