SPOR
SPOR HaberleriHull City Türkiye’de!
Hull City Türkiye’de!
Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City hazırlık kampı ve Alanyaspor ile dostluk maçı yapmak üzere “Corendon Airlines”ın takım için özel tasarladığı kaplan giydirmeli uçak ile bugün Antalya’ya iniş yaptı.
ANTALYA (İGFA) - İngiltere’nin köklü kulüplerinden Championship’te mücadele eden Hull City 12 Ekim'e kadar hazırlık kampı yapmak için Antalya’da olacak.
Oynanacak dostluk maçı öncesinde Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Hull City Teknik Direktörü Tim Walter ve yıldız oyuncularının katılımıyla 10 Ekim 2024 Perşembe günü saat 17.00’de basın toplantısı düzenlenecek.
Acun Ilıcalı basın mensuplarıyla Kaya Palazzo Belek’te bir araya gelerek tüm soruları cevaplayacak. Basın toplantısında Hull City’nin yeni sezon stratejileri, takımın belirlediği hedefler ve bu hedeflere ulaşmak için yapılan kapsamlı planlamalar ele alınacak.
Acun Ilıcalı, İngiltere ve Türkiye arasındaki kültürel bağları güçlendirmeye devam ediyor.
-
Bakan Tekin: Güvenlikte tavize geçit yok! -
Trabzon'da Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu -
Bursa’dan dünya rekoruna uzanan gurur.. 14 yaşındaki Yağız Kaan barajı aştı -
MediaMarkt Rekabet'in kararını kabul etmedi! -
TAYK Sezonu Captain Haddock Kupası ile başlıyor -
Eskişehir 95’te “Pozitif Disiplin” vurgusu -
Vergi, sosyal güvenlik ve enerji alanında önemli düzenlemeler 'Resmi'leşti.. Yemek bedelinde 300 TL'ye istisna -
Antalya’da 23 Nisan coşkusu başladı

