DÜNYA
DÜNYA HaberleriHollanda'daki Atatürk Sokağı'nda Ata'ya özel anma
Hollanda'daki Atatürk Sokağı'nda Ata'ya özel anma
Her yıl geleneksel olarak Hollanda’nın Rotterdam şehrindeki Atatürk Sokağı’nda düzenlenen anma törenini bu yıl da özel bir buluşmaya sahne oldu.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - 86 yıl önce aramızdan ayrılan Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Hollanda'da Rotterdam şehrinin Atatürk Sokağı'nda da anıldı. Etkinliği gören Hollandalılar da evlerinden çıkıp anmaya katıldı.
Altın Lale Vakfı Başkanı Buğra Türker ve gönüllü ekibinden Şahin Arabacı, Hatice Bilginsoy ve oğlu, Temel İpekçi gibi isimler katılımcılar arasında idi.
Altın Lale Vakfı Başkanı Buğra Türker, “Yıllardır bu geleneği bozmadık ve devam edeceğiz. Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir. Asla vazgeçmeyiz.” dedi.
Vatandaşlar Atatürk’ü andıktan sonra Rotterdam‘daki Atatürk Evi’ni ziyarete gitti.
Altın Lale Onursal Başkanı Bülent Türker ise Kazakistan'da saygı duruşunda bulundu.

-
BDDK, 5 finansal kuruluşu TMSF'ye devretti -
Benzinde ÖTV artışı 'Resmi'leşti... Artış kademeli sisteme alındı -
Profesyonelliğe Geçiş Ligi’nde gruplar belirlendi -
TESK’te Mehmet Yiğiner dönemi -
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Filistin-Konyaspor maçına mesaj: Kardeşliği gözler önüne seren müstesna bir örnek -
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Külliye'de -
Kocaeli Büyükşehir’den personelin gelişimine dijital katkı -
MGK'dan “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” mesajı

