GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriHKMO Bursa'da demokrat aday
HKMO Bursa'da demokrat aday
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, genel kurulu öncesi Başkan Başar Bulut, Demokrat Harita Mühendisleri Grubu adına yeniden başkan adaylığını açıkladı.
BURSA (İGFA) - TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Bursa Şubesi, 26-27 Şubat 2022 tarihinde 16. Olağan Genel Kurulunu ve Seçimini gerçekleştirecek.
Genel kurul öncesinde mevcut Başkan Başar Bulut, BAOB Yerleşkesi’nde düzenlenen toplantıyla Demokrat Harita Mühendisleri Grubu adına başkan adaylığını açıkladı.
Açıklamaya HKMO Bursa Şubesi eski başkanlarından Ufuk Ay, Celil Çolak, Ali Faruk Çolak ve üyeler de katıldı.
Başkan Bulut, Demokrat Harita Mühendisleri Grubu olarak 15. dönemde oda üyelerine hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, “Görevimiz boyunca dürüst, tarafsız, katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik. Oda için üye değil, üye için oda yönetimi ilkesini benimsedik. Şube çalışmalarını daha etkili ve dinamik bir şekilde sürdürebilmek, faydalı ve doğru meslek politikaları üretebilmek, her platformda mesleğimizi savunabilmek adına tecrübe ve gençlik enerjimizi birleştirerek birlikte yönetim sözüyle yeniden adayız” dedi.
Başar, 16. dönemde de mesleklerinin ve meslektaşlarının sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında istişare kültürü ile oda üyeleriyle birlikte hareket edeceklerini dile getirdi.
-
Bakan Uraloğlu'ndan Ormanya paylaşımı -
İhracat şampiyonlarının 11’i Egeli -
Aşırı sıcaklar beyin fonksiyonlarını etkiliyor! -
Kocaeli'de Değirmendere Aquapark yeni sezona ‘merhaba’ dedi -
Mersin’de kan portakalı çikolatayla buluştu -
İzmir Bornova'da Büyükpark’in simge havuzu yenilendi -
Hayvan küpeleme sisteminde yeni dönem... Karekod geliyor, il kodlu küpelerin süresi uzatıldı -
Koç Üniversitesi'nde 32’inci dönem mezuniyet sevinci

