SPOR
SPOR HaberleriHem taraftarı, hem Kocaelispor'u kutladı
Hem taraftarı, hem Kocaelispor'u kutladı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, zorlu Göztepe deplasmanından beraberlikle dönen Kocaelispor'u kutladı. Taraftarı da unutmayan Büyükakın "Kocaelispor’un yükselişine hep birlikte tanıklık edeceğiz" dedi.
KOCAELİ (İGFA) - Süper Lig’de sağlam adımlarla ilerleyen Kocaelispor, Milli maç arası dönüşünde Göztepe deplasmanından 0-0'lık sonuçla ve 1 puanla dönmeyi başardı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, maç sonrası açıklama yaparak hem takımı hem de taraftarları kutladı.
Başkan Büyükakın, "Son 6 maçta 13 puan. Sahadaki mücadelesiyle takımımızı tebrik ediyor, tribünlerde hiç sönmeyen coşkusuyla büyük taraftarımızı gönülden kutluyorum. Bu şehir bu inancı taşıdığı sürece, Kocaelispor’un yükselişine hep birlikte tanıklık edeceğiz. Birlikte daha güzel günlere" ifadesini kullandı.
-
İzmir Aliağa Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay -
Türkiye’nin gözü Bursa’da! Başkan değişti, neler oldu? -
Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü'nün sahibi belli oldu -
Kayseri Melikgazi'den TEKNOFEST'e dev destek -
İç sularda av yasağı devrede: Sazan ve Yayın balığına 3 ay dokunulmayacak -
KOBİTEM’in yangın eğitimi ile hastaneler güvende -
75 bin lira promosyon alacaklar -
Balıkesir’de Polis Haftası coşkusu

