GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriHazine: "Gereken tüm tedbirler alınacaktır"
Hazine: "Gereken tüm tedbirler alınacaktır"
Hazine ve Maliye Bakanlığı, Rusya-Ukrayna arasında yaşanan son dönemdeki gelişmeler ve olası yansımalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
ANKARA (İGFA) - Hazine ve Maliye Bakanlığı, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesi sonrası gelişmelerin yakından izlendiğini, şimdiye kadar olduğu gibi bu süreçte de gereken tüm tedbirlerin kararlılıkla alınacağını açıkladı.
Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi kapsamındaki gelişmelerin yakından izlendiği kaydedilen açıklamada, "Uluslararası alanda yaşanan bu gelişmelerin olası ekonomik ve finansal etkileri; tarım, turizm, dış ticaret, enerji ve müteahhitlik dahil her boyutuyla, Bakanlığımızca ve ilgili Bakanlıklarla istişare içinde takip edilmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bu süreçte de gereken tüm tedbirler kararlılıkla alınacaktır" ifadelerine yer verildi.

-
Berkay Şahin’in uyuşturucu testi sonuçlandı... Numuneler negatif! -
Çağrı Karakuş, Körfez futbolunda istikrarlı yükselişini sürdürüyor -
TOFAŞ’ta ilk imza Yiğitcan Saybir’e -
Başkan Aydın, Osmangazi Meclisi'nde yeni müjdeler verdi -
Gaziantep BÜSEM'de yeni iş yerlerinde anahtar töreni -
Adalet Bakanı Gürlek: 140 yeni mahkeme kuruldu -
Manisa’nın koroları uluslararası başarıya imza attı -
Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

