YAŞAM
YAŞAM HaberleriHatay'da olumsuz havaya rağmen asfaltlamaya devam
Hatay'da olumsuz havaya rağmen asfaltlamaya devam
Hatay Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava koşullarına rağmen şehrin her noktasında beton asfalt çalışmalarına devam ediyor.
HATAY (İGFA) - Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, güvenli ve kaliteli ulaşımı sağlamak amacıyla altyapısı tamamlanan veya deforme olan yollarda yenileme, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Samandağ ilçesine bağlı Tomruksuyu Mahallesi Bedi Sabuncu Caddesi ve Defne ilçesine bağlı Koçören Mahallesi bağlantı yolunda beton asfalt çalışmaları öncesi zemin güçlendirme pmt serimine başlandı.
Kış aylarında da yıpranan ve trafik akışını tehlikeye atan bölgelerde tedbirler alan HBB ekipleri, iki yolda da kısa süre içerisinde uzun ömürlü asfalt çalışmalarına başlayacak.
-
DİSK emeklileri Karabağlar’da tek yürek -
Segway Powersports 139. Kanton Fuarı'nda amiral gemisi modelleri Super Villain SX20T ve AT10 W MUD'u sergileyecek -
Başkan Genç'ten Trabzon Tanıtım Günleri teşekkürü -
Kent Orkestrası'ndan nostalji dolu Yeşilçam konseri -
Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu’nda bin 418 sporcu yarışacak -
Mersin Büyükşehir, emeklileri doğayla buluşturuyor -
Denizli Büyükşehir kentin turizm vizyonunu Antalya’da sergiledi -
ASAT’tan turizm bölgesinde gece mesaisi

