YAŞAM
YAŞAM HaberleriHatay EXPO Ferhat Göçer'i konuk etti
Hatay EXPO Ferhat Göçer'i konuk etti
Antakya alanı bu kez sanatçı Ferhat Göçer’i konuk etmenin heyecanını yaşadı. Binlerce kişinin katıldığı konserde Ferhat Göçer sevilen şarkılarını seslendirdi.
HATAY (İGFA) - EXPO 2021 Hatay organizasyonu Türkiye’de çok sevilen ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkan Vekili Adnan Özkaya, “Böyle büyük bir organizasyonda ve böyle bir sahnede buluşmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum” dedi. Özkaya, şarkılarını ve sesini Hatay halkıyla paylaşan Ferhat Göçer’e çiçek hediye etti.
Büyük bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Göçer, “Türkiye’nin en büyük açık hava tiyatrosunda sahne almaktan mutluluk duydum” dedi.
Özkaya’nın Başkan Savaş’ın şehir dışında olduğu için konseri izleyemediğini belirtmesi üzerine Göçer, “Kıymetli bir dostum olan başkanımıza selamlarımı söyleyin, Hatay muhteşem bir şehir, siz Türkiye’siniz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser, herkesin coşkuyla söylediği İzmir Marşı ile son buldu.
-
Sanat ve teknoloji aynı çatı altında buluştu -
Çingene Kızı'nın kayıp parçası 60 yıl sonra Gaziantep'te -
Belediye merdiven ve istinat duvarı üretiyor -
Maltepeli kadınlar, Boğaz’ın tadını çıkardı -
Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 6 madalya -
Konya Büyükşehir 15 Temmuz gazilerini unutmadı -
Yıldırım'da 15 Temmuz ruhu fotoğraf sergisiyle yaşatılıyor -
Büyükşehir sporcuları farklı branşlarda başarılarına devam ediyor

