YAŞAM
YAŞAM HaberleriHatay Büyükşehir'den mezarlık için özel hizmet
Hatay Büyükşehir'den mezarlık için özel hizmet
Hatay Büyükşehir Belediyesi, nöbetçi birimleriyle il genelinde çalışmalar yürütüyor.
HATAY (İGFA) - Tüm birimleriyle 7/24 usulüne göre görevde olan HBB ekipleri, mezarlıklarda da vatandaşları yalnız bırakmadı.
Büyükşehir çalışanları yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşlara girişlerde kurulan stantlarda çiçek dağıtımı yaparken, çiçeklerin mezarlara ekilmesi için de yardımcı oldu.
Çiçek dağıtımı Büyükşehir Belediyesi tarafından Narlıca Deprem Şehitliği, Antakya Asri Mezarlığı, Kırıkhan Asri Mezarlığı ve İskenderun’daki Çankaya ve Karaağaç Mezarlıklarında yapıldı.
Mezarlıklar içerisindeki adalar arasında ulaşım HBB’nin elektrikli golf araçlarıyla sağlanırken vatandaşlar görevli personellere teşekkür ederek bayramlarını kutladı.
Yetkililer bayram tatili boyunca görevde olduklarının altını çizerek bayram süresince sarı otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini ayrıca Antakya genelinde bulunan mezarlıklara oluşturulan ring hatlarının da ücretsiz hizmet vereceğini yinelediler.
-
Sera Kadıgil hakkında Cumhurbaşkanına hakaret ve tehdit soruşturması -
Tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Üsküdar'da seçim tarihi belli oldu -
Son 10 günde 239 yangına hızlı müdahale -
Geri dönüşümün kahramanı çocuklar oldu -
Gıda ve Matbaacılar Sitesi yolunda ulaşım rahatladı -
Yazın en güzel adresi Engelsiz Yaşam Parkı -
Çarşıbaşı modern itfaiye merkezine kavuştu -
İBB, üniversite tercihlerinde gençlerin yanında

