meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

HASANKALE’LİLER “GELECEĞE BİR FİDANDA SEN DİK” KAMPANYASINA BİRLİK OLDU

HASANKALE’LİLER “GELECEĞE BİR FİDANDA SEN DİK” KAMPANYASINA BİRLİK OLDU

.

ENVER GÜLER / BURSA---Sosyal Medyada Pasinler lisesi gurubu kurucularından, Hasankale sevdalısı olan  Mücahit Özcan, Engin Gönder, Kemal Gör,Nizamettin Kırtepe, Fatih Bahşi, Varol Çanakçı, Ali Solak, Selami Öksüz ve Ensar Şahiner; “ Hasankale’de geleceğe bir  fidanda sen dik” projesi kapsamında başlattıkları kampanyaya her geçen gün  yüzlerce Hasankale sevdalısı  akın ediyor.

Pasinler lisesi gurbu kurucuları tarafından  başlatılan “Hasankale’de geleceğe bir fidanda sen dik”  kampanyasına her geçen gün yüzlerce insan katılıyor. Başlatılan kampanyaya Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve ilçe Kaymakamı Kadir Perçi’de destek verenler arasında. Kampanya ile ilgili açıklama da bulunan Pasinler lisesi gurubu kurucu yöneticileri;  “GELECEĞE BİR FİDANDA SEN DİK” projesini  gündeme geçirerek fidanlarımızı  toprakla buluşturacağız.Hasankale’li hemşehrilerimizle beraber  böyle duyarlı projeleri uygulayıp hizmete başlatacağız. Ülkemiz ve memleketimizin Hasankalemizin geleceğinin emin ellerde olduğunun onur ve gururunu yaşıyoruz. Memleketimizin nefes alması için başlattığımız kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Böyle kampanyaların toplumumuzun her kesiminin de yapması bizleri memleketimiz adına daha fazla mutlu edecektir” denildi.

Hasankalenin adam gibi adamları platforum kurucusu ve yöneticisi Hikmet Ergün ise Sosyal medya üzerinden Yapmış olduğu canlı yayınlarla Hasankaleye bir fidanda sen ol kampanyasına destek istiyor Hikmet Ergün "Destek vermek isteyen Her gönüllü arkadaşımız için Banka İBAN numaralarımızı facebook Pasinler Lisesi grubundan alabilirler" dedi..  



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi