meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Gürsu Erzurumlular Derneği’nden erzak yardımı

Gürsu Erzurumlular Derneği’nden erzak yardımı

Dernek başkanlığını Yaşar Göksel ‘in yaptığı Gürsu Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundu.

Gürsu Erzurumlular Derneği, kendi hemşerileri için başlattığı yardım kampanyasını genişleterek yardım atağında yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü. Ramazan ayı içerisinde gıda ve erzak yardımı dağıtımında bulunan Erzurumlular Derneği’nin yardım atağı devam ediyor. Dernek Başkanı Yaşar Göksel  ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan ayı için de yüzlerce koli erzak yardımı yaparak, bir nebze de olsun ihtiyaç sahibi ailelerin derin nefes almalarını sağladı.

Konuyla ilgili Haber Hakimiyet’e  açıklama yapan Gürsu Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Başkanı Yaşar Göksel, “Millet olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde ilçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimiz için neler yapabiliriz diye düşündük. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz el birliği ile zor durumda olan ailelerimize bizde bir can suyu oluşturmak istedik. Yaklaşık bugüne kadarbir çok  ailemizin kapısını çalarak, erzak yardımında bulunduk. Yaptığımız bu uygulamayı her ramazan ayında inşallah sürdürmeye devam edeceğiz. Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.



Adem Altun
28.04.2021 19:55:55
Aşkale ye yardım istiyoruz sosyal konutlar hep fakir

Abdulaziz Güngör
30.04.2021 12:00:39
Engelli bir bir kişiyim Kardeşim banada erzak gönderirseniz sevinirim

Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi