YAŞAM
YAŞAM Haberleri'Güneş Umutttan Şimdi Doğar' sergisi açıldı
'Güneş Umutttan Şimdi Doğar' sergisi açıldı
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi ve ÇYDD Kadıköy Şubesi iş birliğiyle, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın 90. doğum günü anısına hazırlanan “Güneş Umuttan Şimdi Doğar” fotoğraf sergisi 12 Aralık 2025 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı.
İSTANBUL (İGFA) - Açılış programına, ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, ÇYDD gönüllüleri ile Prof. Dr. Türkan Saylan’ın öğrencileri katıldı. Törende, Türkan Saylan’ın eğitim alanındaki mücadelesi, toplumsal katkıları ve Çağdaş Yaşam değerlerine dair çalışmaları bir kez daha vurgulandı.
Sergi kapsamında, Prof. Dr. Türkan Saylan’ın yaşamını, mesleki çalışmalarını, eğitim alanındaki katkılarını ve cüzzamla mücadelesini yansıtan fotoğraflar ziyaretçilerle buluştu. Etkinlikte ayrıca, sergiye adını veren “Güneş Umuttan Şimdi Doğar” kitabının yazarı Mehmet Zaman Saçlıoğlu, kitabın yeni baskısını imzalayarak katılımcılarla bir araya geldi.
Caddebostan Kültür Merkezi’nin Performans Kat 1 alanında ziyarete açılan sergi, 18 Aralık 2025 tarihine kadar sanatseverleri ağırlamaya devam edecek.
-
Batı Antalya’da bir ilk... Yetiştiriciler Finike'de buluşacak -
Ankara'da Fatih Sultan Mehmet Kültür Merkezi için geri sayım -
Bakan Çiftçi: İzmir AFAD ekipleri Soma'ya yönlendirildi -
Soma’daki maden göçüğünde acı haber geldi! -
BKT Eurocup'ta 3. hafta maç biletleri satışta -
Balıkesir Ortaca’da kanalizasyon sorunu çözüldü -
“Müzelik Sohbetler” Ekim ayında 6 müzede sürecek -
Antalya’da yağmur suyu hatlarında kapsamlı temizlik

