GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGündeş'in vokalisti Deha Duygu'nun hedefi zirve
Gündeş'in vokalisti Deha Duygu'nun hedefi zirve
15 yaşında çıktığı sahnelerde önemli bir tecrübe edinen Deha Duygu Sayar ilk çalışması "Buz"la müzik dünyasında önemli bir yer edinmek istiyor.
İSTANBUL (İGFA) - 2014 yılında "O Ses Türkiye" yarışmasında elde ettiği çeyrek finalin ardından Ebru Gündeş'in back vokalistliğini yapan Deha Duygu Sayar, sahnelerde sürdürdüğü müzik çalışmalarını ilk single çalışması "Buz"la taçlandırdı.
Yorumuyla önemli müzik otoritelerinden tam puan alan Deha Duygu Sayar'ın hedefinde çıktığı müzik yolculuğunda önemli bir yer edinmek var.
O Ses Türkiye'de Mazhar Alanson'la, ardından Ebru Gündeş'le çalışmanın sesine farklı lezzetler kattığını söyleyen Deha Duygu Sayar, her tarzın altından kalkabilecek bir yeteneğe sahip olduğunu söylüyor.
-
ABD’de Türk restoran işletmecisine 'yasa dışı göçmen çalıştırma' suçlaması -
Başkan Seçer: Mersinliler için bayram hazırlıkları tamam -
Huawei, farklı sektörlerde daha yeşil bir geleceği şekillendiren 3. Küresel C&I Vizyonerler Zirvesine ev sahipliği yapıyor -
Muğla’nın 'mavi karbon' haritası çıkıyor -
Mersin-Gaziantep YHT Hattı, Türkiye’yi Orta Koridor ve Kalkınma Yolu’na bağlayacak -
Ankara'da bayram dayanışması büyüyor -
Çayırovalıları kabir ziyaretinde yalnız bırakmadı -
KTO'dan Kurban Bayramı mesajı

