GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriGümrükler'den uyuşturucu operasyonu
Gümrükler'den uyuşturucu operasyonu
Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerince, Edirne ve Hatay'da yürütülen üç farklı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 572 milyon TL tutarında olan yaklaşık 728 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi.
ANKARA (İGFA) - Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Ekiplerinin Üç Büyük Uyuşturucu Yakalama Operasyonu'na ilişkin ayrıntıları paylaştı.
Edirne’ye bağlı Hamzabeyli ve Kapıkule Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen narkotik risk analizi ve hedefleme çalışmaları kapsamında, yurda giriş yapmak üzere gümrük sahasına gelen şüpheli araçlar üzerinde derinlemesine incelemeler kapsamında gerçekleştirilen detaylı aramalar neticesinde; Hamzabeyli Gümrük Kapısında yaklaşık 544 kilo skunk, Kapıkule Gümrük Kapısında yaklaşık 61 kilo esrar, cinsi uyuşturucu madde yakalandı.
Ayrıca Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince İskenderun Limanı’nda gerçekleştirilen risk analizi çalışmaları neticesinde, yurttan ayrılmak üzere söz konusu limanda bulunan bir konteynerde yapılan incelemelerde yaklaşık 123 kilo (701 bin 925 adet) captagon cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.
-
Kurtulmuş: Bu başarı sadece bir partinin değil, bütün Türkiye’nin başarısıdır -
Tour Of Ordu 2026 için geri sayım başladı -
TBMM’de tarihi teklif yasalaştı! -
Kolombiya’da 1,5 milyon kişi güçlü sarsıntı yaşadı -
CHP Gençlik Kolları, YENİ Parti'nin ele geçirdiği X hesabını geri aldı! -
Deniz Seki ameliyat oldu! Kazanın detayları belli oldu -
“Cezaevinde isyan” paylaşımlarına soruşturma! -
Dünya şampiyonu Alyurt’a sürpriz kutlama

