MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriGülben Ergen ikinci kitabı için Bodrum’a kapandı
Gülben Ergen ikinci kitabı için Bodrum’a kapandı
Gülben Ergen, sanat kariyerinin ardından yazarlık yolculuğunu da sürdürüyor. Daha önce yayımladığı kitabıyla okurlarından ilgi gören Gülben Ergen, şimdi ikinci kitabını yazmak için kolları sıvadı.
İSTANBUL (İGFA) - “Gırgıriye” müzikalinde Müjdat Gezen ve Perran Kutman’la başrolü paylaşan, Güllü karakterine hayat veren sanatçı, yeni kitabında doğal gençliğin mucize sırlarını kaleme alıyor.
Uzak Doğu kültürüne olan ilgisiyle bilinen ve hayranı olduğu Japonya’nın ardından Güney Kore’yi de ziyaret eden Gülben Ergen, burada tanıştığı doktorlardan edindiği bilgiler ile doğal kozmetik, diyet ve güzellik sırlarını okuyucularıyla buluşturacak.
Yeni kitabını yazmak üzere Bodrum’daki evine kapanan Gülben Ergen, bir yandan da konser maratonunu sürdürüyor. İstanbul, Antalya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde aralıklarla sahne alacak olan sanatçının, şimdiden merak uyandıran ikinci kitabında paylaşacağı doğal güzellik önerileri ve yaşam sırları hayranları tarafından heyecanla bekleniyor.
-
Erdoğan, İspanya Başbakanı Sánchez ile görüştü -
Somali Deniz Görev Grubu koruma görevini sürdürüyor -
Bursa’nın LGS şampiyonları Vali Ayyıldız tarafından ağırlandı -
Jandarma Asayiş Bot Timleri Antalya kıyılarında denetimde -
Özgür Özel: Yeni partimizi kuruyoruz, ana muhalefet yolumuza devam edeceğiz -
Kılıçdaroğlu, Özel'in açıklamaları ardından TBMM'de... Kılıçdaroğlu, Kurtulmuş ile görüştü -
Van Gölü için sürdürülebilir gelecek vurgusu... İnci kefali ve ekosistem koruma gündemde -
Enez’de çevre ve altyapı talepleri gündemde

