YAŞAM
YAŞAM HaberleriGÖLMEK'ten yılsonu sergisi
GÖLMEK'ten yılsonu sergisi
Gölcük Belediyesi Düzağaç Kültür Merkezi GÖLMEK kursiyerleri, açtıkları yılsonu sergisi ile el emeği ürünlerini sergilediler.
KOCAELİ (İGFA) - Gölcük Belediyesi’nin ilçeye yenileyerek ilçeye kazandırdığı Düzağaç Kültür Merkezi eğitim yuvası oldu.
Merkezde Gölcük Belediyesi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan GÖLMEK kurslarında, eğitim gören kadın kursiyerlerin el emeği ürünleri yılsonu sergisinde görücüye çıktı. Serginin açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GÖLMEK usta öğreticileri ve kursiyeri ile bir araya geldi.
Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen ile birlikte sergiyi gezerek ürünleri dikkatle inceleyen Başkan Sezer, “GÖLMEK Kurs Merkezlerimizde birbirinden değerli ürünler üreten kadınlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

-
Emel Sayın, KADES farkındalık çalışmasına destek verdi -
Antalya'da üzüm üreticilerine makine desteği -
Ankara’da yetiştiriciye 12,5 milyon TL’lik can suyu -
Deprem şehri Sakarya’da mahalle bazlı ilk dönüşüm -
Ümit Özdağ’dan Diyarbakır’daki Kürtçe tabelalarla ilgili suç duyurusu -
Cevdet Yılmaz: Hedefimiz Türkiye Yüzyılı’nı bilim ve teknolojinin yüzyılı yapmak -
Bursa Nilüfer’de huzurevi sakinleri yaza piknikle veda etti -
Bakan Ersoy açıkladı: Deprem bölgesinde kültürel mirasa 34 milyar TL'lik yatırım

