YAŞAM
YAŞAM HaberleriGölcük’te arama kurtarma ekipleri göreve her daim hazır
Gölcük’te arama kurtarma ekipleri göreve her daim hazır
Gölcük Belediyesi'nin desteklediği Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM ekibi, AFAD akreditasyonu alabilmek için AFAD tatbikata katıldı.
GÖLCÜK (İGFA) - Gölcük Belediyesi'nin desteklediği Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM, olası deprem hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklar kapsamında 30 kişilik ekip, AFAD tarafından akreditasyon alabilmek için düzenlenen tatbikata katıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de katıldığı tatbikatta GESOTİM üyeleri, İçişleri Bakanlığı AFAD yetkilileri tarafından teorik ve pratik uygulamalardan geçirildi. Olası afetlerde uygulanması istenen, arama kurtarma faaliyetleri; hayatı idame, barınma kriz yönetimi gibi konularda yapılan çalışmalardan sonra 30 kişilik GESOTİM ekibi, akreditesini almış olacak.

DEPREME HAZIR GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Tatbikatta GESOTİM ekibinin ilçe için önemli olduğunu ifade eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Birçok depremde aktif görev almış, sayısız canlı insanımızı enkazlardan çıkarmış GESOTİM ekibimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
-
Maltepe’deki hayvan sulukları temizleniyor -
Bursa Nilüfer'de kaçaklara af yok! -
Tarım ve Orman sahada denetim ve eğitim mesaisinde -
Çayırova’da 80’ler 90’lar konserine büyük ilgi -
Kara Kuvvetleri’nin savunma kapasitesi yeni sistemlerle güçlendiriliyor -
Helal belgeli ithal ürünlerin denetiminde TAREKS dönemi... 'Helal' etiketine özel denetim -
Bursa “Osmangazi’de Yaz Mahalle Şenlikleri” başlıyor -
MSB: Rahatsızlanan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş şehit oldu

